Translate

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Η Ιστορία των σύγχρονων ηλεκτρολόγων

Ποιοι είμαστε και ποιος ο σκοπός μας
Οι σύγχρονοι ηλεκτρολόγοι είναι μια μη επαγγελματική (προς το παρόν) ομάδα η οποία αποτελείτε από δύο μαθητευόμενους ηλεκτρολόγους. Σκοπός μας είναι να προωθήσουμε τον κλάδο μας μέσα από τις γνώσεις μας και τις δουλειές μας. Στην ομάδα είναι μέλη τα παρακάτω άτομα:


            Πρόδρομος Σφαιρόπουλος και Αλέξανδρος Δούκας



Ιστορία
Ο πρόδρομος και ο Αλέξανδρος γνωριζόντουσαν από πολύ μικροί. Μετά βρέθηκαν τυχαία ξανά στο ίδιο τεχνικό λύκειο (Επάλ νεάπολης Θεσσαλονίκης) σπουδάζοντας και οι δύο στην ίδια ειδικότητα (ηλεκτρολόγοι εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων) και στο ίδιο τμήμα, το 2011. Στην πορεία καθώς τους άρεσε (κατά την διάρκεια της β' λυκείου) ο πρόδρομος πρότεινε να κάνουν μια ομάδα στο facebook. Το όνομα της ομάδας θα ήταν ή νέοι ηλεκτρολόγοι ή σύγχρονοι ηλεκτρολόγοι. Ο Αλέξανδρος πρότεινε, και πολύ σωστά, η ονομασία να είναι σύγχρονοι ηλεκτρολόγοι γιατί το νέοι παρέπεμπε σε ηλικία ενώ το σύγχρονοι σε εποχή. Η ομάδα όμως δεν άρεσε ούτε σαν design ούτε οι δυνατότητες που παρείχε ήταν καλές οπότε αποφασίσαμε να κάνουμε σελίδα αντί ομάδας στο facebook. Και έτσι στις 26-1-2012 δημιουργήσαμε την σημερινή μας σελίδα στο facebook. Στην αρχή οι διαχειριστές ήταν 5 αλλά μετά αφού είδαμε ότι οι άλλοι δεν ενδιαφερόντουσαν μείναμε εμείς οι 2.
Στην πορεία, του πρόδρομου του άρεσε ακόμα περισσότερο η ειδικότητα και το αντικείμενο του ηλεκτρολόγου που αποφάσισε να κάνει ερασιτεχνικά βίντεο σχετικά με το θέμα αυτό. Στην αρχή το πρώτο βίντεο το ανέβασε στην σελίδα στο facebook. Μετά από κάποιο καιρό όμως η ιδέα του καναλιού στο youtube ήταν πιο ωραία και έτσι έγινε!!! Στις 2-3-2013 έγινε και το κανάλι στο youtube με πρώτο βίντεο με τίτλο ''Δομή τριφασικού κινητήρα βραχυκυκλωμένου δρομέα''. Και έτσι συνεχίστηκε το κανάλι με βίντεο του πρόδρομου.
Και σαν να μην έφταναν αυτά ο πρόδρομος είχε την ιδέα, για να ανεβάζει και άρθρα, να κάνει και site. Αλλά γιατί η ομάδα δεν έχει δικά της χρήματα και τα site θέλουν προγραμματιστή ο πρόδρομος κατέφυγε σε μια πιο απλή και δωρεάν επιλογή και αυτή ήταν το blog. Έτσι στις 16-9-13 δημιουργήθηκε το blog και ανέβηκε σε αυτό το πρώτο άρθρο.

Σήμερα
Σήμερα χάρη σε σας η σελίδα μας στο facebook έχει 450 likes, το κανάλι μου στο youtube έχει 76 συνδρομητές και το blog μου έχει περίπου 1800 προβολές.



Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου